tisdag 15 december 2009

Fem anledningar att fira.

  • Jag har haft lock för öronen och sett ut som ett levande frågetecken så fort folk pratat med mej, i fem hela dagar nu.
  • Jag åker hem om precis en vecka.
  • Det är nästan en minusgrad ute. Och det snöar inte, men himlen är vit så man kan låtsas att det är sådär snövitt och vintrigt.
  • Jag har snart läst ut mitt livs första engelskspråkiga roman.
  • Det är snart jul.
Så. Idag firas det generöst med en kopp kamomillte med färsk ingefära och citron i, smörstekta kaneläpplen, och plugg inför terminsslutprovet imorgon. Och den här småtrevliga sången.

Ha en fin tisdag.
Bisou,
Mirjam

4 kommentarer:

Sofia sa...

YAY!! Det är snö i Härnösand nu. För din skull.

Erica sa...

Hej Mirjam! Tusen tack för din fina kommentar. Jag drog ned kontrasten på Eiffeltornsbilden rejält och så råkade den bli bra. Tur och kul för mig. :D Vad gäller morgondagen är jag rädd att jag får tacka nej. Hade varit fint att ses (på riktigt, jag menar det) men vi har pratat om att köpa julgran innan Zak går till sin schackträning. Så då krockar det lite. Men en annan dag? Och mntmartre kan man ju bara inte tröttna på (förutom de jobbiga "allt ligger i en hög-butikerna"). Ha det finfint, hälsa klara och hoppas att du hittar ett superfint tyg! (du får berätta om din julklappsidé sedan också.) Kramar

Sofia sa...

and by the way, coola pics bruden, c yaa soon!

Miriam Parkman sa...

Hehehehe jag älskar när du ser ut som lilla my!