fredag 11 december 2009

M som i Miriam, Mirjam och Montmartre.

Miriam trilskades med att smygfota en man i metron. Skitpinsamt tyckte jag. Fast nu när jag tittar tillbaka på fotot så förstår jag ju varför hon utsatte oss för - vad jag inbillade mej i alla fall - allas blickar. En mycket stilig herre, må jag säga!

Vi hade såklart med oss baguetter och ostar

... som avnjöts med den här utsikten.

Det var en fin dag.

Bisou,
Mirjam

7 kommentarer:

Jacqueline sa...

jisses vad jag blir avundsjuk! jag vill också hälsa på paris någon gång! för jag tycker inte att det kan räknas att man varit i frankrike för att jag spenderat två timmar på charles de gaulle haha!

Miriam Parkman sa...

Det var sannerligen en fin dag!

K sa...

fina bilder! fin dag!
Klart jag vill ses! dock inte tänkt gå på julkonserten men man vet aldig, jag hör av mig imorgon igen? Annars kanske en kaffé i veckan? när är du i centrala Paris? eller imorogn dag?
bisou

Anonym sa...

Vilka vackra flickor/damer, jag vet inte vad jag ska säga det finns bara inga som ni:D Underbart! Montmartre väcker så fina minnen i mig o att se kyrkan, tidigt en morgon i Augusti blev jag tung på ett speciellt finger där!!! Lovely!

Erica sa...

Så fint! Och du... nu har jag pratat med pojken min. Och vi ska gå och titta på luciatåget klockan 17 imorgon, bara så att du vet. Ha det finfint! Kramar

Erica sa...

Hej igen. Nu har jag tittat på svenska kyrkan i Paris hemsida och insett två saker: 1. Det kostar pengar att titta på människor i vita nattlinnen. 2. Det är slutsålt. Så nej, jag ska inte till kyrkan imorgon. Surt och synd. Lucia som är så mysigt. :/ Tycker inte om att de tar betalt för allting. Sådant gör mig lite grinig. Julen ska ju vara för alla. Fler kramar!

Natasha sa...

Det ser ut som en helt underbar dag! Fantastiskt fina bilder!