onsdag 13 januari 2010

ett litet tecken på att jag faktiskt lever

Vad hände med bloggen? Ja, vad hände med bloggen? Tja. Det hände att jag skaffade ett nyårslöfte enligt följande: "Pull yourself together, woman!" Jag försöker strukterera upp mej lite. Göra bra saker av min tid. Jag menar inte att bloggande är enbart dåligt, bara att det tog så mycket av min tid. Och jag har för tillfället en liten liten pluggkämpe inom mej, och jag försöker göra den glad och ta till vara på studera-mera-suget så mycket som möjligt. Så. Jag har köpt en superbra grammatikbok som jag nördar rätt mycket för tillfället. Jag ska bli skitbra på franska har jag bestämt mej för. Taggad.

Jag ligger lite lågt med bloggen ett tag. Tills jag känner mej sugen på att ta fina bilder och skriva dagsrapporter igen. Konstigt nog så inspirerar pluggandet mej. Så kanske snart. Eller kanske inte alls. Vi får se.

A bientôt.

Bisou,
Mirjam

8 kommentarer:

Sofia sa...

Nu blev jag också plugg-motiverad! PUSS

Anonym sa...

Hej Mirjam.
30 september skrev du om en gata full med tygaffärer.
Kan du hjälpa mig med namnet på denna?

Lycka till med dina studier.

Anna.

K sa...

jag vill se mer! BLOGGA PÅ!

Mirjam Hemström sa...

Sofia: Bra bra bra! HEJA OSS!

Anna: Jag har inte namnet på gatan, men, kvarteret alldeles nedanför Sacre Couer. Om man kommer nerifrån metron och har kyrkan framför sej, så är det smågatorna alldeles till vänster. Precis nedanför till vänster, nästan bakom, kyrkan. Lycka til!

Klara: Ååh, jag vet att du vill! Men du får ge dej till tåls ;) Facebook är väl mitt hetaste (men ändå rätt vaga) tips. Där hamnar dom få bilderna jag tar.

Anonym sa...

Tack för din vägbeskrivning!
Har nu kartgooglat enligt denna,hittat butiker och fina bilder.Kommer absolut shoppa loss och fylla pysselskåpet med nya tyger knappar och fina band. Längtar nu ännu mer efter min april vecka.
Må så gott!Hälsningar Anna.

Erica sa...

hej du fina! nu har jag testat att frysa in blodgrapesyoghurt i frysen och jag tror att det hade blivit godare om jag hade väntat lite längre för nu blev det nästan som riktig glass och yoghurtsmaken bröt igenom lite. Men gott var det i alla fall! Fast jag tror fortfarande att jordgubb är den bästa froyo-smaken. Och som vanlig yoghurt vinner granny smith lätt som en plätt! Hoppas att allt är bra med dig! Kramar

Marielle sa...

Ja vad händer med bloggen mirjam? :P vad gör du? vad händer? och vad tänks?

Anonym sa...

Hej Mirjam,

Jag tycker mycket om er fina Paris blogg. Jag arbetar med att marknadsföra resebyrån Expedia, och undrar om ni vore intresserade av att vara värd för en länk till deras hotell i Paris på er sida? 

Expedia är världens ledande nät-baserade resebyrå och erbjuder lägsta priset garanti på alla sina hotell rum och tjänster. Expedia.se är av hög kvalitet och en länk till dem skulle därför bistå era besökare.

Jag hoppas att detta låter intressant för er och jag ser fram emot att höra av er ang. priser och lösningar på ett eventuellt samarbete.

Med vänliga hälsningar,
Louise Hemman

louiseh@obanmultilingual.com