tag:blogger.com,1999:blog-9104619025690226825.post7503536808287058024..comments2023-12-14T21:57:23.813+01:00Comments on En smula franskt: Pain aux betteraves et carottesUnknownnoreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-9104619025690226825.post-50086102404528978672009-11-27T22:41:26.078+01:002009-11-27T22:41:26.078+01:00hej fina du! tack för din kommentar! När jag bakar...hej fina du! tack för din kommentar! När jag bakar bröd brukar det bli något scones-baserat "filmjölk eller mjölk istället för smör-bröd" med tusen grova mjölsorter till. gärna som man gräddar i stekpannan. Det blir mest stabbigt. Men ganska gott ändå. Vad fina de nedanstående blogginlägget var också!kramEricahttp://enettaiparis.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9104619025690226825.post-85152221185009440342009-11-27T21:13:12.373+01:002009-11-27T21:13:12.373+01:00Vad fin sista bilden är!
Hel perfekt med kärn-stjä...Vad fin sista bilden är!<br />Hel perfekt med kärn-stjärna och allt.Miriam Parkmanhttps://www.blogger.com/profile/17251251492722140094noreply@blogger.com